مواضع نیروهای حفتر در فرودگاه طرابلس بمباران شد

روتیتر: بمباران مواضع نیروهای حفتر از سوی جنگنده های دولت وفاق ملی در غرب لیبی و نیز ورود نیروی هوایی شرق لیبی به نبرد طرابلس از مهمترین اخبار این جنگ است.
به گزارشروتیتر ، خبرنگار روسیاالیوم گزارش داد: نیروی هوایی وابسته به دولت وفاق ملی در غرب لیبی مواضع ارتش تحت فرماندهی خلیفه حفتر را در جنوب طرابلس بمباران کرده است.
یک منبع نظامی وابسته به دولت وفاق ملی لیبی اعلام کرد: ادوات و خودروهای نظامی ارتش حفتر در نزدیکی اردوگاه النقیله در جنوب طرابلس پایتخت لیبی در جاده فرودگاه هدف قرار گرفته اند.
این منبع از پیشروی در محور جاده فرودگاه هم خبر داد.
از سوی دیگر، نیروی هوایی وابسته به ارتش تحت فرماندهی خلیفه حفتر نیز از مشارکت خود در عملیات نظامی در حومه طرابلس خبر داد.
این در حالی است که روز گذشته نیروهای حفتر از در معرض حمله هوایی قرار گرفتن در ۵۰ کیلومتری طرابلس خبر داده و اعلام کرده بودند که این حملات تلفاتی به دنبال نداشته است.