شهرداری کرج در دوره پنجم شورای اسلامی شهر افزایش نیرو نداشته است

0
1397-08-23-76995927

روتیتر: رئیس شورای اسلامی شهر کرج گفت که شهرداری این کلانشهر از زمان روی کار آمدن شورای پنجم افزایش نیرو از طریق انعقاد قراردادهای مستقیم نداشته است.

به گزارش روتیتر ، عباس زارع عصر روز گذشته (یکشنبه ۱۴ بهمن) در ابتدای صد و بیست و چهارمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر کرج با گرامیداشت فرا رسیدن دهه مبارک فجر و جشن های چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، بیان داشت: یاد ایام مبارزه و روزهای سرنوشت ساز انقلاب را گرامی می داریم و باید گفت که تحقق «دموکراسی دینی» یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی در طول ۴ دهه اخیر بوده است که تشکیل «شوراهای اسلامی» یکی از تبلورات آن است که در قانون مترقی اساسی کشور متجلی و منعکس شده است.   وی افزود: تشکیل شوراهای اسلامی موجب تقویت مشارکت های محلی و به صحنه کشاندن مردم در راستای اداره بهتر شهرها و روستاهای کشور گردید و امیدواریم که این دستاوردِ خطیر با افزایش اختیارات شوراها از سوی دولت و مجلس در مسیر تکامل و شکوفایی مضاعف قرار گیرد. دوره کنونی (پنجم) شورای اسلامی شهر کرج نیز با گرامیداشت این ایام، تلاش دارد تا با همت و تلاش عالی و در سایه اندیشه ورزی، خردورزی و کار جمعی در مسیر توسعه همه جانبه گام برداشته و عاملی برای پیشرفت روز افزون شهر کرج باشیم.
انتقاد از سراشیبی هزینه های جاری
  این مسئول در ادامه با اشاره به پیش بینی افزایش حقوق و دستمزدها در سال آینده، از سراشیبی رشد هزینه های جاری در شهرداری کرج انتقاد کرد و با بیان اینکه بسیاری از کدهای درآمدی مغفول مانده اند و به آنها توجهی نشده است، خاطر نشان کرد: متاسفانه بودجه نویسی ها در شهرداری واقعی نیست و بسیاری از آمال و آرزوها در تباصر و ردیف های بودجه خودنمایی می کنند. آنطور که آمار نشان می دهد درآمدهای شهرداری در ۱۰ ماهه ابتدای سال جاری به اندازه هزینه ها بوده است و این به معنای عدم تحرک عمرانی و خدماتی است.    رئیس شورای اسلامی شهر کرج اذعان داشت: از سرجمع اعتبارات عمرانی شهرداری کرج در سال جاری (حدود ۱۳۵۰ میلیارد تومان)، اعضای شورای کنونی حدود ۱۸۰ میلیارد تومان پروژه های عمرانی در سرفصل های عمرانی گنجاندند و مابقی تخصیص ها مربوط به قطار شهری، بزرگراه شمالی، طرح های مستمر یا نیمه تمام بود که متاسفانه در گزارش متمم بودجه حدود ۹۰ درصد از همان ۱۸۰ میلیارد تومان در ردیف های حذف شده مشاهده می گردد و خبری از احداث سرای محله، سالن های ورزشی و طرح های با رویکرد فرهنگی – اجتماعی نیست.   زارع با تاکید بر اینکه سیاست ها و رویکردهای شورای پنجم کرج در عملکرد عمرانی شهرداری مشاهده نمی شود، در عین حال از اجرایی شدن ۹۶ تبصره از ۱۱۶ تبصره مصوب بودجه سال ۹۷ از سوی شهرداری تقدیر و تشکر کرد. وی همچنین گفت که دوره کنونی شورای اسلامی شهر هیچ گونه تحمیل نیرو به بدنه شهرداری نداشته و آمار و ارقام نیز حکایت از کاهش نیروی انسانی به نسبت سنوات قبلی دارد.  

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *