طولانی‌ترین مسیر پیاده‌روی در تهران به نام “مسیر طبیعت” تجهیز می‌شود

0
1397-10-02-66847603

روتیتر: شهردار منطقه ۶ تهران با اشاره به طرح “مسیر طبیعت” که برنده یک جایزه جهانی نیز شده است، گفت: به‌دنبال ایجاد این مسیر پیاده‌راه در قلب پایتخت هستیم تا در این مرکز مدرن شهری، تمامی خدمات اجتماعی، فرهنگی و تفریحی به‌صورت یکپارچه به شهروندان عرضه شود.

به گزارش روتیتر: محمدرضا دهداری‌پور اظهار کرد: در شانزدهمین کنفرانس والک ۲۱ (۲۱ ‏Walk‏)، ۲۸۰ پروژه از ۴۸ کشور جهان  شرکت کردند که پروژه شهرداری تهران به‌عنوان پیاده راه مسیر طبیعت روی پوسته تونل رسالت به عنوان یکی از طرح‌های برتر انتخاب شد.‏

دهداری‌پور تصریح کرد: پیاده‌راه مسیر طبیعت روی پوسته تونل رسالت از نمایشگاه بین‌المللی قدیم آغاز و با عبور از پارک ملت، مرکز تفرجگاه عباس آباد و سپس روی تونل رسالت و عبور از اتوبان حکیم، در نهایت به پارک پردیسان ختم می‌شود که یکی از بی‌نظیر‌ترین پروژه‌های پیاده‌راه در دنیا محسوب خواهد شد.

شهردار منطقه ۶ تهران تصریح کرد: کارهای مطالعاتی و طراحی این پروژه به صورت ویژه تکمیل خواهد شد تا به عنوان یکی از پروژه‌های شاخص شهری در منطقه ۶ تهران اجرایی شود.

بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *