به گزارش روتیتر: احد رسولی طی نشستی با رییس و معاون بهسازی و نوسازی بافت فرسوده سازمان در اتاق جلسات این سازمان برگزار شد با بیان این مطلب افزود: وقوع زلزله در کلانشهر کرج امری محتمل است و بایستی برای کاهش اثرات بلایای طبیعی این چنینی پیش بینی های لازم را لحاظ کرد.
وی با بیان اینکه کرج دارای ۸۷۵ هکتار بافت فرسوده مصوب است، خاطرنشان کرد: وجود پلاکهای فاقد سند رسمی علاوه بر این که این محدوده ها را به عنوان سکونتگاه های غیررسمی معرفی می کند، باعث می شود بسیاری از اقدامات و حتی سیاستهای حمایتی دولت و شهرداری در این محدوده ها با چالش و مشکلات جدی مواجه شود.
رییس کمیسیون سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر کرج در ادامه ضمن تاکید بر اینکه ضرورت کاهش آسیب پذیری شهر در برابر زلزله، یکی از اهداف اصلی برنامه ریزی کالبدی و برنامه ریزی شهری محسوب می شود، افزود: امید است بعد از آگاهسازی شهروندان از شرایط تملکی، بتوانیم نسبت به اهداف اجرایی پروژههای مشارکتی و ایجاد ساختارهای گردشگری، اقامتی، سایت فضای سبز، شهربازی و پارک تحقیقاتی و …. در این منطقه اقدام کنیم.
مصوب شدن کد هزینه تملکات در بودجه مصوب سال جاری
رییس سازمان عمران و باز آفرینی فضاهای شهری شهرداری کرج نیز در ادامه این دیدار با اشاره به اینکه با عنایت به مصوب شدن کد هزینه تملکات در بودجه مصوب سال جاری سازمان عمران، با هدف تسهیل و تسریع در انجام امور و ممانعت از موازی کاری با رویکرد تکریم ارباب رجوع، پروژه تملک املاک فرسوده ۸۵ ملک ریزشی در تپه اسلام آباد و ۲۸۰ ملک در رینگ ۳۰ متری به این سازمان محول شد، افزود: بافت های فرسوده شهری و سکونتگاه های حاشیه ای و غیر استاندارد، بنا به دلایلی از قبیل عدم رعایت معیارهای فنی و مهندسی در ساخت بنا، شبکه ارتباطی ناکارآمد، عدم وجود تاسیسات و تجهیزات شهری، بیشتر از سایر بافت های شهری در معرض خطر زلزله قرار دارند.
علیرضا عاقلی تاکید کرد: کارشناسان حوزه معاونت بهسازی و نوسازی بافت فرسوده سازمان طی دعوتنامه ای از تمامی ساکنین کوچه های شهیدان کاووسی، مجاهد، زمانی و شیرازی (محله اسلام آباد) که تا کنون موفق نشده اند نسبت به روند تملکی ملک خود اقدام نمایند درخواست کردند تا با حضور در این سازمان نسبت به تملک ملکشان اقدامات لازم را به عمل آورند.
وی افزود: امیدوارم طی گذراندن این مرحله و آگاه سازی شهروندان از شرایط تملکی، هر چه سریعتر نسبت به اهداف اجرایی پروژه های مشارکتی و ایجاد ساختارهای گردشگری، اقامتی، سایت فضای سبز، شهربازی و پارک تحقیقاتی در این منطقه اقدام شود.
پروژه تملک املاک فرسوده بدون همکاری اهالی میسر نیست
معاون بهسازی و نوسازی سازمان نیز در ادامه افزود: پروژه تملک املاک فرسوده منطقه اسلام آباد که در حال حاضر تعداد ۲۰ پرونده در مرحله ارزیابی و تقویم کارشناسی و تنظیم مبایعه نامه است، در ادامه ی آزادسازی بیش از ۷۰ هکتار از اراضی منطقه مملو از پلاک های ریزدانه و بناهای فرسوده است، که طی سالهای گذشته توسط متولیان امر محقق شد.
مهدی فیروزبخت خاطرنشان کرد: پروژه تملک املاک فرسوده منطقه اسلام آباد بدون همکاری و مشارکت اهالی میسر نیست که البته با روحیه مشارکتی که در اهالی این منطقه وجود دارد پیش بینی می شود این پروژه هر چه سریعتر به ثمر بنشیند و تپه مرداب به جایگاه حقیقی خود برسد.