تغییر نام شهرجدید هشتگرد در انتظار تصمیم هیئت دولت

0
1397-08-06-17205337

روتیتر:فرماندار ساوجبلاغ با بیان اینکه اقدامات قانونی لازم برای تغییر نام شهر جدید هشتگرد در شهرستان، استان و وزارت کشور انجام شده است گفت: نهایی شدن این موضوع در انتظار تصمیم هیئت وزیران است.

به گزارش روتیتر:  ابوالقاسم پالیزگیر در گفت و گو با ایسنا گفت: از حدود چهار ماه پیش فرآیند تغییر نام شهر جدید هشتگرد به «مهستان» در شهرستان ساوجبلاغ آغاز شد.

پالیزگیر افزود: پس از انجام فرآیندهای قانونی در شهرستان، این اقدامات در استان و وزارت کشور هم انجام شد.

وی ادامه داد: نهایی شدن این تغییر نام در انتظار تصمیم هیئت وزیران است و مشخص نیست این تصمیم کی اتخاذ خواهد شد.

گفتنی است شهر جدید هشتگرد در شهرستان ساوجبلاغ و در غرب استان البرز واقع و ساخت آن از اواخر دهه ۶۰ آغاز شده است؛ طبق برنامه قرار بود ۵۰۰ هزار نفر در این شهر ساکن شوند؛ براساس سرشماری سال ۹۵ جمعیت این شهر به ۴۲ هزار نفر رسیده است.

تأمین آب یکی از مهمترین مسائل پیش روی شهر جدید هشتگرد محسوب می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *